A brazil fenék titka

A brazil fenék titka

A brazil fenék titka 1109 768 Borostyán Medical Center

Mostanság a vékony idomok helyett az álomforma, az úgynevezett “brazil” kerek fenék lett. A riói bikinis lányok fenekéért vágyakozik majdhogynem a világ összes lánya. Ezért a formáért izzadunk az edzőterembe nehéz guggolásokat s kitöréseket végezve.

Azonban, a hatalmas kerek popsik megtévesztőek lehetnek, ugyanis az az igazság hogy Brazíliában a fenék implantátum 2014-re halmozottan népszerűbbé vált a mellműtéteknél. A plasztikai sebészek által profin kialakított idomok megtéveszthetően hasonlítanak a természetes kerek fenékre.

A szép és arányos testnek rendkívül fontos, elemi alkotója a csípő és a fenék, ám genetikából adódóan nem mindenkinek adatott meg a kerek forma. Igen rengeteg edzéssel javítható a popsink kereksége, viszont egy rosszabb genetikával rendelkező lapos fenékből sohasem lesz igazán tökéletes popsi.

Az öltözködésben ezen alkati eltérések miatt sokan kényszerpályára kerülnek, apróbb cselekkel lehetséges finomítanunk az összképen, de lényegi változásokat nem tudunk elérni néhány jól megválasztott ruhadarabbal sem. A bikini szezon pedig már beköszöntött.

Szerencsénkre az elmúlt évtizedekben jelentős fejlődésen ment keresztül a fenékplasztika is a mellnagyobbításhoz hasonlóan. Jó érzés tudni, hogy van egy titkos B-terv, van valami, ami gyors, hatékony és végleges megoldást nyújthat. Az információ rohamos áramlásának köszönhetően kis-hazánkban is egyre népszerűbbé vált, hiszen tényleges, valódi lehetőséget kínál.

A fenék plasztikát mindezek mellett ajánljuk mindenkinek, akinek nagy mértékű fogyás után a fenekén bőrfelesleg alakult ki és/vagy gyenge, rossz minőségű a bőr a fenekén
A fenékplasztikai műtét során nemcsak a bőrfelesleget, hanem a zsírfelesleget is eltávolítjuk szükség esetén, amely korrigálja a fenék formáját, visszaállítja feszességét.

Fenékplasztikai szolgáltatásunk

Az alábbi gombra kattintva bővebb információt szerezhet a beavatkozásainkról (fenékplasztika zsírfeltöltéssel vagy implantátummal) és árainkról.