Anyajegyszűrés

magánrendelés

Mindannyian esztétikus megjelenésre vágyunk, melynek elengedhetetlen része az egészséges bőr.

A bőr megújításában, fiatalításában, továbbá a bőrpanaszok kezelésében rengeteg korszerű eszköz, professzionális lézer és prémium kategóriás termékekkel végzett arc és testkezelés áll rendelkezésünkre, de mindez mit sem ér, ha a bőrünk nem egészséges.

A melanomás esetek száma sajnálatos módon az egész világon, így Debrecenben is, évről évre növekszik. Okaként leggyakrabban a fokozott UV sugárzást említik, de közrejátszik a melanoma kialakulásában a napozási szokások megváltozása és a túlzásba vitt szoláriumozás is.

A folyamatosan zajló kutatások arra is fényt derítettek, hogy a gyermek és fiatalkorban elszenvedett napégések fontos rizikótényezőként szerepelnek a melanoma kialakulásában.

Megjelenhetnek a napfény által kiváltott maradandó károsodások is, például a főként arcon, karon, mellkason, háton, tehát napfénynek kitett helyeken kialakuló barna foltok, illetve pigmentált anyajegyek, melyek ellenőrzése elengedhetetlen a bőrrák emelkedett kockázata miatt.

Jó tudni azt a tényt is, hogy az évek során bőrünket ért UV sugárzás hatása összeadódik és ezt követően kezdetben fokozott elszarusodást mutató növedékek jelenhetnek meg, melyekből később laphámsejtes bőrrák alakulhat ki, illetve egyéb bőrrákok és a melanoma kockázata is megemelkedik.

Anyajegy vizsgálat Debrecen

FotoFinder rendszerrel

A bőrrák kockázata csökkenthető rendszeres szűrés segítségével, azonban a szűrések megbízhatósága tovább növelhető az egyedülálló FotoFinder Bodystudio ATBM anyajegyanalizáló rendszerével, mely elérhető rendelőnkben.

Az orvosi konzultáció során feltérképezzük az esztétikai és egyéb bőrproblémák lehetséges okait és megoldást kínálunk egyénileg, a pánciensre szabva.

Kelet-Magyarországon egyedül szállodánkban Debrecenhez közel a Borostyán Medical Center Magánklinika Bőrgyógyászatán elérhető FotoFinder rendszer segítségével lehetőségük nyílik anyajegyeik vizsgálatára, kiértékelésére és tárolására is. A FotoFinder rendszer bőrgyógyász szakorvos kezében történő alkalmazása a legmegbízhatóbb lehetőség a kimetszésre szoruló anyajegyek felismerésére, így a bőrrák megelőzésére.

Hogyan működik?

A FotoFinder Bodystudio ATBM, melyet a Tübingeni Egyetem Bőrgyógyászati tanszékén fejlesztettek ki, egy a teljes test-feltérképezésre alkalmas orvosi eszköz, amely az egész testet lefotózza, és rögzíti az adatokat. Ezt követően egy kézi dermatoszkópos eszközzel a problémás anyajegyeket külön-külön lehet rögzíteni, digitálisan tárolni. A FotoFinder szoftvere különböző mutatók alapján kielemzi az adatokat, majd kategóriákba sorolja az anyajegyeket az alapján, hogy mennyi jó vagy éppen rossz paramétert tartalmaznak. Ez a szoftveres elemzés az orvos szakvéleményével együtt egy sokkal megbízhatóbb végső diagnózist ad.

Anyajegy vizsgálat ára Fotofinderrel

A teljesen fájdalommentes bőrvizsgálat ideje a FotoFinder rendszerrel egyénenként változik, az anyajegyek számától függően átlagosan 20-30 percet vesz igénybe, de ez az idő már magába foglalja a konzultációt is. A FotoFinderes vizsgálatot követően azonnali diagnózist lehet felállítani, és amennyiben szükséges, a kitűnően felszerelt rendelőben akár helyszíni beavatkozásra is lehetőség van. A teljes teströgzítés és analízis gyorsasága, valamint pontossága mellett egy másik praktikus előnye, hogy a kontrollvizsgálatra érkezők helyszínen felvett adatait össze lehet hasonlítani a korábbi adatokkal, amiből gyorsan észrevehető, ha változás történt az anyajegyek állapotában.

Árak

Melanóma szűrés FotoFinder rendszerrel 30.000 Ft

Szeretettel várja Önt a Debrecenhez közeli Borostyán Medical Center magánrendelése!
Bejelentkezéshez előzetes regisztráció szükséges!
Bejelentkezés: +3620/339 9861

Jelentkezzen

Kérem, bizonyítsa, hogy nem robot. Válassza ki a szívet.

Visszahívjuk!