Belgyógyászat –
Gasztro­enterológia

belgyógyászat magánrendelés Debrecen

magánrendelés

Debrecentől mindössze 15 km-re található Borostyán Medical Center gasztroenteorológiai szakrendelése a világújdonságnak számító és Magyarországon szinte egyedülálló Olympus endoszkóp toronnyal rendelkezik. A berendezés óriási áttörést jelent a vastagbél és a gyomor területét érintő rutin és terápiás vizsgálatok elvégzésében, a rákos elváltozások korai felismerésében, mivel nagyfelbontású HDTV CCD chipje a legjobb minőségű képek előállítását biztosítja a vizsgált területről. Az endoszkópok egyedülálló, 170 fokos látószöge a legrejtettebb elváltozások felismerését is lehetővé teszik.

E világszínvonalú japán gyógyászati eszköz újdonsága, hogy speciális kék fény megvilágítást alkalmaz, ami a gyomor és a vastagbél polipok megítélése szempontjából páratlan, hisz elősegíti a daganatok korai felismerését.

A legmodernebb eljárásokkal pontosan és megbízhatóan diagnosztizáljuk többek között a lisztérzékenységet, a refluxbetegséget, valamint a gyomor- és a nyombélfekélyt, biopsziás mintavétellel pedig kizárhatjuk a rosszindulatú folyamatokat. A legkorszerűbb készülékek segítségével már az endoszkópos vizsgálat során eltávolítjuk a vastagbéldaganat kialakulásáért felelős bélpolipokat – az egy centiméternél kisebbeket ingyen. Kényelme érdekében a gasztroenterológiai vizsgálatokhoz és beavatkozásokhoz speciális szállodai csomagot ajánlunk.

A Borostyán Medical Center Debrecenhez közeli Magánklinikáján gasztroenterológiai szűréseinkkel, gyorsan, kényelmesen, fájdalommentesen, és intim környezetben állunk rendelkezésére, várjuk sok szeretettel!

vastagbéltükrözés magánrendelés Debrecen

Gyomortükrözés

Gyomortükrözés során áttekintjük a nyelőcső, a gyomor és a nyombél nyálkahártyáját. A gasztroszkópia alkalmas a nagyon gyakori refluxbetegség, a gyomor- és a nyombélfekély kimutatására, a biopsziás mintavétellel pedig kizárhatjuk a rosszindulatú folyamatokat, és meghatározhatjuk a gyomorban élő Helicobacterpylori fertőzést is. De laborunkban adott a lehetőség a lisztérzékenység kimutatására is, amit a nyombélen keresztül a vékonybélből vett biopszia segítségével végzünk.

Vastagbéltükrözés

A gasztroenterológiai endoszkópia vizsgálatok alatt a vastagbéltükrözés során a végbélből a teljes vastagbél ellenőrzésére van lehetőség, valamint a vékonybél utolsó szakaszának betekintésére. A vizsgálat során talált polypokat a legmodernebb polypectomiás készülékek segítségével azonnal eltávolítjuk, az esetleges vérzéseket pedig argon plasmacoagulátorral kezeljük. Az eljárás során az áramló argon (nemesgáz) ionizálódik, és a szöveti felszínt annak érintése nélkül zárja le. A vastagbéltükrözés időnként, egyesek számára esetleg fájdalmas beavatkozás lehet, ezért ezeket a vizsgálatokat laborunkban lehetőség van érzéstelenítésben is elvégezni. A vizsgálatok során talált, 1 centiméternél kisebb polypokat (ebbe a polypok 80 százaléka beletartozik) ingyen eltávolítjuk, így megelőzve a daganat kialakulását. Magyarországon a második leggyakoribb előfordulású rák a nőknél és a férfiaknál is a vastagbélrák. A szűréssel a legtöbbször polypokból kialakuló vastagbéldaganat megelőzhető. A lakosságnál 40 éves kor fölött a szűrés mindenkinek ajánlott.

gyomortükrözés magánrendelés Debrecen

Változás

Mindenkinek COVID-19 Ag (antigén) gyorstesztet végzünk a vizsgálat előtt, amely a rendelőben kerül elvégzésre.
Vizsgálati díjak, melyek tartalmazzák a COVID-19 Ag (antigén) gyorstesztet is:

Gyomortükrözés 50.000 Ft
Vastagbéltükrözés 60.000 Ft
Bódítás gyomortükrözés esetén 10.000 Ft
Bódítás vastagbéltükrözés esetén 10.000 Ft
Komplex csomag
Gyomor- és vastagbéltükrözés bódításban 109.000 Ft

Elfogadunk 72 órán belül elvégzett gyorstesztet, ebben az esetben a vizsgálati díjak a mindenkori áraknak felelnek meg.

Árak

Konzultáció 20.000 Ft
Kontroll 15.000 Ft
Gyomortükrözés 40.000 Ft
Vastagbéltükrözés 50.000 Ft
Rectoscopia 30.000 Ft
Szövettan 15.000 Ft
Polypeltávolítás 1 cm alatt ingyenes
Polypeltávolítás 1 cm felett/polyp 10.000 Ft
Bódítás gyomortükrözés esetén 10.000 Ft
Bódítás vastagbéltükrözés esetén 10.000 Ft
Komplex csomag
Gyomor- és vastagbéltükrözés bódításban 99.000 Ft

Amennyiben a konzultáció során javasoljuk a gyomor- és/vagy vatagbéltükrözést, a konzultáció díját beszámítjuk a tükrözés árába.
Szeretettel várja Önt a Debrecenhez közeli Borostyán Medical Center magánrendelése!
Bejelentkezéshez előzetes regisztráció szükséges!
Bejelentkezés: +3620/339 9861

Kiemelt ajánlatunk,

hogy még kényelmesebbé tegyük a kivizsgálást az Ön részére:

  • 1 éj szállás csütörtök éjszaka superior franciaágyas szobában egy fős használattal
  • Könnyű ebéd csütörtök délben
  • Előkészítés a vizsgálatra csütörtök este
  • Latecheck out a vizsgálat után (12 óráig)
  • Wellness használat
Ár: 37.000 Ft

Amennyiben párjával/kísérővel érkezik magánrendelésre hozzánk az ár mindössze 40.000 Ft/2 fő/1 éj superior franciaágyas szobában, a kísérő részére teljes ellátással.

Szeretettel várja a Borostyán Medical Center Magánklinika, a bejelentkezéshez előzetes regisztráció szükséges!
Bejelentkezés: +3620/339 9861

Jelentkezzen

Kérem, bizonyítsa, hogy nem robot. Válassza ki a szívet.

Visszahívjuk!