Fenékplasztika

Fenékplasztika Debrecen

Formáért

A hölgyek körében egyre inkább hódít az eddig még kevésbé ismert fenékplasztika.

Ki ne vágyna ugyanis „Jennifer Lopez” popsira?

A fenék formája legnagyobb részben genetikai adottságoktól függ, így akinek ezen a területen nem elég előnyösek a génjei, azok számára a legtöbb esetben a rendszeresen végzett tornagyakorlatok, feszesítő krémek, szérumok sem eredményeznek még csak átmeneti megoldást, javulást sem.

Fenékplasztika Debrecen árak

Szükséges?

A fenék kerekítését nagyban megnehezíti a nagymértékű hízás-fogyás is, ugyanis a bőr ilyenkor olyan mértékben nyúlik és ereszkedik meg, hogy általában csak a fenékplasztikai beavatkozás hozhat (tartós) eredményt.
Abban az esetben jön szóba a korrekció helyett az implantátum behelyezése, amikor a rendelkezésre álló saját zsír-és bőrszövetek már nem elegendőek a korrekcióhoz.
A mellplasztikai műtéthez hasonlóan a popsit érintő plasztikai beavatkozás esetében is lehetőség van kiválasztani az implantátum formáját, legyen szó akár kör, anatómiai, vagy aszimmetrikus implantátumról.

Konzultáció

A beavatkozást minden esetben konzultáció előzi meg a választott plasztikai sebésszel, akivel mindent átbeszélve lehetőség nyílik arra, hogy az Ön elképzelései, genetikai adottságai és az orvos általi javaslatok találkozzanak.
A konzultáció során lehetősége van a kezeléssel kapcsolatban kérdéseket feltenni az orvosnak, aki ismerteti a beavatkozás menetét, illetve a műtét utáni időszakra vonatkozó tanácsokkal látja el.

Azoknak, akik a sport mellett sem tudták elérni a kívánt fenékformát, illetve azoknak, akik minél előbb változást szeretnének elérni fenekük formáján. A fenékplasztika ma már több módon is elvégezhető annak érdekében, hogy mi az elsődleges célunk és milyen eredményt szeretnénk elérni.

  • zsírleszívás és feltöltés
  • fenékimplantátum
  • a kettő kombinációja

Zsírfeltöltéssel

Zsírleszívással a comb és a fenék külső oldalának csökkentésekor leszívott zsírt -kezelés után- a fenék hátsó-felső részébe töltjük, ezzel tudjuk elérni a kívánt alakot. Ez a beavatkozás metszésekkel nem jár. A műtét után az érintett terület 3 hónappal éri el a végleges formát. Az áthelyezett zsír kb 70 %-a megtapad, melynek mennyisége testsúly ingadozásakor változhat.

Implantátummal

Fenékimplantátum behelyezésekor a műtéti metszés helye takartan a két farpofa között helyezkedik el. Az implantátumukat a nagy farizom rostjai közé helyezzük el. Az így nyert formát a testsúly változása kevésbé befolyásolja. A végleges eredményt 3 hónap elteltével láthatjuk.

Zsírfeltöltéssel és Implantátummal

A fenékimplantátum elhelyezése mellett némi zsírfeltöltés is szükséges lehet a fenék megfelelő formájának kialakításához. Természetesen a műtét során abban az esetben alkalmazzuk együttesen a két eljárást, ha a pácienssel az előzetes egyeztetések alkalmával a kombinált műtéti beavatkozást választottuk.

Árak

Fenékplasztika implantátummal altatásban 1.200.000 Ft-tól
Fenékplasztika saját zsírral 700.000 Ft
Konzultáció 20.000 Ft
Műtét utáni kontroll 6 hónapon belül INGYENES
Kontroll 6 hónapon túl 15.000 Ft

Áraink a konzultációt követően személyre szabottan lesznek véglegesítve.
Szeretettel várja Önt a debreceni Borostyán Medical Center magánrendelése!
Bejelentkezéshez előzetes regisztráció szükséges!
Bejelentkezés: +3620/339 9861

Jelentkezzen

Kérem, bizonyítsa, hogy nem robot. Válassza ki a zászlót.

Visszahívjuk!