Fülplasztika

Fülplasztika Debrecen

Beavatkozás

Talán az egyik leggyakoribb fejlődési rendellenesség, az elálló fül. Amennyiben elégedetlen fülei alakjával, esetleg lelógó fülcimpái zavarják, netalántán aszimmetrikusak fülei, a fülplasztikai beavatkozást Önnek találták ki! Kortól és nemtől függetlenül helyi érzéstelenítésben végezzük a beavatkozást, amely után megszűnik az a szorongás, amelyet “fülproblémái” okoztak.

Plasztikai sebészeti műtét - Debrecen

Miért válasszuk és hogyan zajlik?

Az egyik ok a fülkagyló túlzott növekedése, a fül tövénél a koponyától túlzottan elemelkedik, a másik pedig a fül felső részén a természetes domborulat ellapulásának a hiánya, vagy ellapulása, ritkán mindkettő ok együttese. Fülplasztikai beavatkozással az eltéréseket korrigálni lehet.

A babérlevél alakú bőrkimetszést a koponya és a fülkagyló találkozásánál ejtjük. Ezután a kagyló porcából egy kalap alakú részt távolítunk el, ezáltal az elálló részt hátra tudjuk hajtani. A műtét végeztével a bemetszéseket bőr alatt futó varrattal zárjuk.
A műtétet legtöbbször helyi érzéstelenítésben végezzük, ami fájdalommentes. A műtét után az érzéstelenítő hatásának megszűnését követően jelentkezhet fájdalom, mely fájdalomcsillapítóval kezelhető.

Műtét után

A műtét után előfordulhat a bőr átmeneti elszíneződése, illetve a felületes bőridegek esetleges sérülése miatti érzészavar. A fülekre és a fejre 1 hétig kötés kerül, amit varratszedéskor távolítunk el. További 1 hétre fejpánt viselése javasolt alváskor.

Fülplasztika árak Debrecen

Árak

Fülplasztika 250.000 Ft-tól
Konzultáció 20.000 Ft
Műtét utáni kontroll 6 hónapon belül INGYENES
Kontroll 6 hónapon túl 15.000 Ft

A fent látható fülplasztika árak Debrecenben található magánklinikánkon folytatott konzultációt követően, személyre szabottan lesznek véglegesítve.
Szeretettel várja Önt a Borostyán Medical Center magánrendelése!
Bejelentkezéshez előzetes regisztráció szükséges!
Bejelentkezés: +3620/339 9861

Jelentkezzen

Kérem, bizonyítsa, hogy nem robot. Válassza ki a zászlót.

Visszahívjuk!