Hasplasztika

hasplasztika Debrecen

Beavatkozás

A hasfal esztétikai változásait leggyakrabban az elhízás, az elhízást követő fogyás, illetve a terhesség után megnyúlt hasfal, esetenként a hasizmok maradandó elváltozásai idézik elő.

hasplasztika műtét ára

Miért jó és hogyan zajlik?

A hasplasztika célja a bőrön, zsírszöveten és a hasfalon keletkezett elváltozások megszüntetése és helyreállítása, ezen felül a bőrön kialakult striák eltüntetésére is tökéletes megoldás.

A műtéti metszéseket a két csípőcsontot összekötve, a szeméremdomb felett és a köldök felett ejtjük. A keletkezett heg a bikini vonal alatti barázdában, rejtett helyen marad. A megereszkedett, megnyúlt bőrt és a bőr alatti zsírszövetet eltávolítjuk. Ezt követően a köldököt eredeti helyére állítjuk vissza.

Műtét után

A beavatkozás után a páciensnek egy éjszakát a klinikán kell töltenie, megfigyelés alatt. A hasplasztika után minimum 4-5 hétig kompressziós ruhát szükséges viselni. A beavatkozás után varratszedésre általában egy hét múlva kerül sor. A műtött területen érzékenység, duzzanat, véraláfutás előfordulhat, de ezek pár héten belül teljesen felszívódnak.

Plasztikai sebészeti műtő - Borostyán

Árak

Hasplasztika 750.000 Ft
Hasplasztika + Zsírleszívás 800.000 Ft-tól
Konzultáció 20.000 Ft
Műtét utáni kontroll 6 hónapon belül INGYENES
Kontroll 6 hónapon túl 15.000 Ft

A fent látható hasplasztika árak Debrecenben található magánklinikánkon folytatott konzultációt követően, személyre szabottan lesznek véglegesítve.
Szeretettel várja Önt a Borostyán Medical Center magánrendelése!
Bejelentkezéshez előzetes regisztráció szükséges!
Bejelentkezés: +3620/339 9861

Jelentkezzen

Kérem, bizonyítsa, hogy nem robot. Válassza ki a csillagot.

Visszahívjuk!