Körömgomba
kezelése

lézeres körömgomba kezelés Debrecen

Nd:Yag lézerrel

A Nd:Yag lézer mélyre ható impulzusokkal melegíti fel a körömágyat, ezzel elöli a körömgombásodást előidéző kórokozókat. A köröm természetes növekedésének előrehaladtával és az immunrendszer gyógyító folyamatainak segítségével helyreáll a köröm eredeti, egészséges állapota. A hagyományos módszerekkel ellentétben, a lézersugár egyenletesen oszlik el a szövetekben, tehát ezt a kezelési módszert nem akadályozza bármilyen, helyileg alkalmazható vegyszer elégtelen diffúziója illetve nem jár gyógyszerek okozta májkárosító mellékhatásokkal.
Non invazív eljárás, viselhető fájdalommal, hőhatással jár.
Immunrendszer öngyógyító folyamatait fokozza, vegyszeres és gyógyszeres kezelés nélkül.

Kezelés előtti teendők:

Körmök lakktól és egyéb ápoló anyagoktól mentesek legyenek.

Kezelés menete:

Az eljárás 3 egyszerű lépésben elvégezhető:

    • 1-es lépés: Lecsiszoljuk a körmöt. A gombafertőzés következményeként a köröm eldeformálódik, benő és megvastagodik. A köröm lecsiszolásával a lézer akadálytalanul hatol be a kezelési területre.
    • 2-es lépés: az Nd:YAG Long Pulse lézer impulzusokat körkörösen végigvezetjük a teljes körömfelületen. A lézeres impulzusokat kissé egymáshoz közelítőleg vezetjük addig, amíg a teljes felületet le nem fedjük. A páciens egybefüggő forróságot fog érezni a köröm felületén.
    • 3-as lépés: az Nd:YAG Long Pulse lézeres impulzusokat végigvezetjük a körmöt környező körömágyon és a bőrön is. A legtöbb esetben a fertőzés túlnyúlik az érintett köröm terjedelmén: az újra kialakulást megelőzendő szükséges minden környező szövetet is lekezelni.

A kezelést általában 4-szer szükséges megismételni, egy hetes időközönként. A kezelések során, a biztonság kedvéért szükséges minden körmöt kezelni. A lézeres kezelés alkalmas, a bőrgombával érintett bőrfelületek gyógyítására is.

Kezelési idő:

Mivel a lézeres eljárás páratlan gyorsasággal végezhető el, a páciens számára a kezelés fokozott kényelmi előnyökkel jár: a beavatkozás 15 percen belül elvégezhető, így a páciens nyugodtan visszatérhet mindennapi tevékenységeihez tudván, hogy körmei újra egészségesek és esztétikai szempontból is újra szépek lesznek.

Kezelés utáni teendők:

Szükséges minden hordott cipő fertőtlenítése a visszafertőződés elkerülése végett!
Formalinnal átitatott vattát kell helyezni minden egyes cipőbe és 24 órán keresztül légmentesen elzárva tartani (nejlonnal bekötve).
Fontos a fertőzött körmök külön tisztítása és fertőtlenítő kézmosó használata.

Az eljárás nem jár mellékhatásokkal és nem igényel egyéb gyógyszeres kezelést.

Előnyei:

Az eljárás rendkívül gyors és könnyen kivitelezhető; más hagyományos eljárásokhoz viszonyítva, kiemelkedő beteg elégedettségi mutatóval rendelkezik.

Árak

Körmönként 8.000 Ft
Lábanként-kezenként 20.000 Ft

Minden egyes kezelés tartalmazza a konzultáció díját. Amennyiben a kezelések valamelyikét igénybe veszi, a konzultáció során fizetett összeg (20.000 Ft) levonásra kerül!

Áraink Forintban és alkalmanként értendőek.

Szeretettel várja Önt a debreceni Borostyán Medical Center magánrendelése!
Bejelentkezéshez előzetes regisztráció szükséges!
Bejelentkezés: +3620/339 9861

Jelentkezzen

Kérem, bizonyítsa, hogy nem robot. Válassza ki a csészét.

Visszahívjuk!