Lézeres Intim Kezelések

lézeres hüvelyszűkítés Debrecen

Kezelésről

Ez az eljárás nem sebészi, fájdalommentes, gyors és biztonságos.
A hüvelyi szöveteket, kollagén és elasztin rostok alkotják, amelyek elsősorban a rugalmasságáért és a feszességéért felelősek. Ez a lézer- technológia azon a módszeren alapul, hogy a lézer a hüvelyi kötőszövetet felmelegíti, összehúzza, ezáltal új sejtek és kollagén rostok képződését segíti elő. Egyben növeli a hüvelyfal feszességét, rugalmasságát, biztosítja a hüvelyváladék termelődését és növeli a hüvelyfal vérellátását.
Intézetünkben a legkorszerűbb Alma FemiLift lézert használjuk, amely automata robot kézifejjel rendelkezik.
A rendszer felméri a hüvely mélységét, automatikusan vezérli a kezelést, mely így teljes biztonságot nyújt pácienseink számára.

Lézeres
inkontinencia kezelés

Sok nő szenved stressz inkontinenciában, melynek tüneteire a következők jellemzőek: tüsszentéskor, köhögéskor, nevetéskor, nagyobb fizikai terhelés esetén (pl. futás, ugrálás) vizeletcsepegés jelentkezik. Az Alma FemiLift kezelésnek köszönhetően fokozódik a kollagén képződés, mely hatására a hüvelyfal feszes lesz és a hólyagot megtámasztó kismedencei szalagrendszer megerősödik, így a tünetek javulnak.

Lézeres
hüvelyszárazság kezelés

Menopauza után a hormonális változás hatására a hüvely száraz lesz, veszít rugalmasságából, az ellenálló képesség csökken, fertőzések száma nő, mely megváltoztatja a hüvely ph értékét, mely elősegíti a kórokozók fennmaradását. A lézeres terápia hatására regenerálódik a hüvelyfal, visszaáll a hüvelyváladék termelődése a szexuális funkció nő, a viszkető, égő érzés csökken.

Lézeres
hüvelyszűkítés

Hüvelyi szülés után a gátizmok nem minden esetben húzódnak össze kellő mértékben, mely zavarja az együttlétek minőségét. A lézerterápia visszaállítja a hüvelyfal feszességét és rugalmasságát.

Nagy ajkak hamvasítása és fiatalítása

Az életkor előrehaladtával a kis- és nagyajkak elszíneződhetnek és rugalmasságukból is veszíthetnek. Adott esetben ezek a tünetek fiatalabb nőknél is jelentkezhetnek. Az esztétikai nagyajak fiatalítás lehetővé teszi az intim területek szépségének, a szövetek rugalmasságának és eredeti rózsaszínes árnyalatának visszanyerését.

A kezelés 15-20 percig tart, melyet követően a páciens folytathatja mindennapi tevékenységét.
Általában három kezelést követően érhető el tartós eredmény, melyet négy hetente kell ismételni.
Egy éven belüli rákszűrés eredménye feltétlenül szükséges.

Ánusz fehérítés

Az ánus területén elsősorban a tirozináz enzim okozza a fokozott pigmentáltságot, mely a kor előrehaladtával, illetve egyes hormonok túltengésével még sötétebbé válhat. A halványítás lézerrel történő hámlasztás, illetve festéklézer kombinált kezelésével történik. Első lépésben egy érzéstelenítő krémet kennek fel, amely 20 perces hatóidő elteltével az adott területet kissé érzéketlenné teszi. Ezt követően történik a lézeres eljárás, mely fájdalommal nem jár, azonban a kezelést követően egy pár órán át égő érzés tapasztalható. Ebben az időszakban (kb. 48 óra) meleg víz kerülendő. A megfelelő hatás eléréséhez 2-3 alkalom szükséges, de ez egyénileg eltérő lehet.

Árak

Minden egyes kezelés tartalmazza a konzultáció díját, amennyiben a kezelések valamelyikét igénybe veszi, a konzultációs díj levonásra kerül!

Inkontinencia kezelési csomag 350.000 Ft
Hüvelyszárazság kezelési csomag 420.000 Ft
Nagyajakfiatalítás 190.000 Ft
Hüvelyszűkítés és nagyajakfiatalítás 420.000 Ft
Inkontinencia és nagyajakfiatalítás 390.000 Ft
Hüvelyszárazság kezelés és nagyajakfiatalítás 420.000 Ft
Hüvelyszűkítés és inkontinencia csomag
(bármely két kezelési csomag választása esetén)
680.000 Ft
Fenntartó kezelés (18-36 havonta) 200.000 Ft
Ánusz fehérítés 120.000 Ft

Szeretettel várja Önt a debreceni Borostyán Medical Center magánrendelése!
Bejelentkezéshez előzetes regisztráció szükséges!
Bejelentkezés: +3620/339 9861

Jelentkezzen

Kérem, bizonyítsa, hogy nem robot. Válassza ki a csészét.

Visszahívjuk!