Lézeres
kezelések

lézeres kezelés Debrecen

Előnyei

Miért jók a lézeres kezelések?
Mielőtt lézeres kezelésekben gondolkoznánk, néhány információval rendelkeznünk kell. A lézeres kezelések során semmilyen mellékhatásokkal nem kell számolni. Természetesen vannak ellenjavallatok, melyekről a kezelés megkezdése előtt a szakember tájékoztatást ad, illetve ezeket a betegtájékoztató is tartalmazza.
A lézerfény – bármilyenről is van szó – sejti szinten fejti ki hatását. Ez történhet a fény által kibocsájtott hővel a mélyrétegben, illetve a lézer energiájától függően felszíni hámlasztással. Képes megcélozni és hatékonyan kezelni a bőr alatti pigmenteket, ereket, valamint a kollagén-elasztin rostokat, melyek a bőr rugalmasságáért felelősek. Alkalmasak hegek, striák, mélyrétegi ráncok kezelésére, valamint hatásosak a körömgomba terjedésének megakadályozásában. Ugyanakkor a szőrtelenítés és nem kívánt tetoválások eltávolításában is segítséget és megoldást nyújt.

lézeres kezelés előnyei

Szolgáltatások

Kérjük, válasszon igényei szerint az alábbi lézeres kezelési szolgáltatásaink közül, és olvasson róla bővebben.

A konzultáció során, a páciens igényeit feltérképezve, meghatározzuk a beavatkozás menetét és az előre várható eredmények lehetőségét. A bőr fertőtlenítését követően megkezdjük a kívánt lézeres kezelést. A kezelés fajtájától függően ez lehet 15-45 perc is. Minden esetben a beavatkozást követően felszíni bőrpír, esetenként duzzanat, ödéma alakul ki, mely a kezelés utáni 24-48 óra elteltével megszűnik. Ezen időszak alatt bőrnyugtató krém és igénynek megfelelően jegelés megengedett.

Precízió,
Biztonság

Ezen a videón bemutatjuk az Alma Q lézer lélegzetelállító pontosságát. Látható, ahogy működés közben stimulálja a sejteket és a szöveteket, a bőr mind az 5 rétegében.

Kezelés után

Mi történik bőrünkkel a lézeres kezelést követően?
A lézeres kezelések sejti és szöveti szinten stimulálják a bőrünket, ennek következtében az eredmény 14-21 nap múlva alakul ki. Ez egy intenzív sejteket célzó kezelési mód, emiatt a lézeres kezeléseket 4-6 hét elteltével lehet csak ismételni. Természetesen a kezelés fajtájától függően lehet ezt az időszakot meghatározni. Mivel a beavatkozás során egyfajta sérülés éri a bőrt, emiatt fontos a fényvédelem, tilos a szoláriumozás. A kezelést követően 1 hétig a szauna használata sem megengedett.

lézeres kezelés után

Jelentkezzen

Kérem, bizonyítsa, hogy nem robot. Válassza ki a csészét.

Visszahívjuk!