Mellplasztika

mellplasztika Debrecen

Beavatkozás

Egy nőnek önbizalmat ad a szép dekoltázs, a vonzó vonalak! Öröklötten, vagy az életkor előrehaladása miatt ez nem adatott meg mindenkinek. A mell formája nagyon eltérhet az ideálistól ezért mára, már teljesen elfogadott – megszokott, hogy egy nő plasztikai műtéttel szeretné korrigálni, ezt az eltérést.

Sok nőnek problémát okoz, hogy jó melltartó nélkül nem érzi magát komfortosan, nehéz elfogadnia a testét még ruhában is, nem még melltartó nélkül.

A Borostyán Medical Center plasztikai sebészetén intim környezetben, luxus szállodai körülmények között, kiváló plasztikai sebészeinkkel, elérheti a megálmodott, arányos, tökéletes és ideális mell formát.

Mellnagyobbítás Debrecen árak

Műtéti eljárás

Magánklinikánkon luxus körülmények között, keressük és találjuk meg az Önnek való legjobb, mellplasztikai és korrekciós műtéti eljárást! Számunkra kiemelt fontosságú a megbízhatóság és a minőség, mellplasztikai implantátumokat használata! Mellplasztikai sebészeink kizárólag a kliens igényeinek megfelelő formájú és minőségű implantátumokat használnak.
Mell – nagyobbítás – felvarrás – kisebbítés során is előtérbe helyezik, hogy a mell idegei, erei, a tejcsatornák és a mirigyállomány lehetőleg ne sérüljön, így esetlegesen, ha a műtét után születik kisbaba, akkor ő is élvezhesse a szoptatás előnyeit.

Mellnagyobbítás

A mellplasztikai beavatkozások során, többnyire mellnagyobbításra kerül sor. A mellnagyobbítás legtartósabb módja ma is a szilikon implantátum beültetése. A protézis elhelyezkedhet a mirigy állomány alatt, illetve a mellizom alatt. A behelyezés történhet a mell alatti redő területén történt metszéssel, vagy a hónalj árok felől, illetve a bimbó udvaron át is.

A mellplasztikai műtét után egy éjszakát az intézményben kell tölteni. A páciens rugalmas kötéssel a mellkasán tér haza, majd hat héten át sport melltartó viselése ajánlott, hogy az implantátum pontosan ott maradjon, ahova szánták. Varrat szedésre két héttel a beavatkozás után kerül sor.
A műtétet követő mammográfiai vizsgálatokon mindig jelezni kell az orvosnak, hogy mellnagyobbító műtéten esett át!

Mellkisebbítés, mellfelvarrás

Mell mérete annyira nagy, hogy ez már a hétköznapi tevékenységek elvégzésekor is problémát okoz, előfordul mellkisebbítő vagy mellfelvarró mellplasztikai beavatkozás is. Természetesen ez magával vonja a mell formázását, és azt, hogy a mellbimbó esztétikai szempontból optimális helyre kerüljön. Ugyanez vonatkozik a mellfelvarrásra is. A mell megereszkedhet terhesség, fogyás vagy pusztán az idő múlása okán is. Ebben az esetben lehet, hogy elég a felesleges bőrt kimetszeni, és újra formázni a melleket, de az is lehet, hogy szilikon – implantátum beültetésével is kombinálni kell az eljárást. Mellplasztikai sebészeink, számtalan módszert ismernek! Az adott páciens arányainak, adottságainak valamint igényének ismeretében tervezi meg az mellplasztikai operációt.

A mellkisebbítő, mellformázó műtét, altatásban történik, egy éjszakás bent fekvéssel. Négy hétig éjjel nappal ajánlott egy jól tartó melltartó viselése. A második hét végén a plasztikai sebész eltávolítja a varratokat, és ellenőrzi a mell állapotát. Utána kontroll vizsgálatok szükségesek lehetnek.

Árak

Mellnagyobbítás 950.000 Ft-tól
Mellfelvarrás 700.000 Ft-tól
Mellnagyobbítás és felvarrás 1.200.000 Ft-tól
Mellkisebbítés 700.000 Ft-tól
Mellnagyobbítás saját zsírral 700.000 Ft-tól
Férfi mellnagyobbítás / Pectoralis implantátum 950.000 Ft-tól
Férfi mellplasztika / Gynecomastia 700.000 Ft-tól
Konzultáció 15.000 Ft
Műtét utáni kontroll 6 hónapon belül INGYENES
Kontroll 6 hónapon túl 10.000 Ft

Szeretettel várja Önt a Debrecenhez közeli Borostyán Medical Center magánrendelése!
Bejelentkezéshez előzetes regisztráció szükséges!
Bejelentkezés: +3620/339 9861

Jelentkezzen

Visszahívjuk!