Orrplasztika

Orrplasztika Debrecen

Beavatkozás

Az orr az arc feltűnő érzékszerve, sokfajta megoldás létezik ennek korrigálására, elfedésére, ha nem vagyunk vele elégedettek. Természetesen a leghatásosabb módszer – a sminktechnikai eszközök használata, valamint a megfelelő hajviselet kialakítása mellett – a plasztikai sebészeti orr korrekció, azaz orrplasztika, amely a viselője problémáját hatékonyan és véglegesen megoldja.

Orrplasztika Debrecen árak

Konzultáció

A beavatkozás előtt az orrplasztikai sebészünkkel részletesen megbeszélik, hogy az orr mely deformitása okoz Önnek gondot, min szeretne változtatni, ezt követően milyen eredmény várható. A plasztikai sebésszel megtervezik az orr formáját, melyet egy digitális tervező program tesz egyszerűvé és azonnal láthatóvá. Ennek során a páciens láthatja a képernyőn az eredeti orrát, valamint az elérni kívánt formát egy időben, egymás mellett. Ezt követően tájékoztatást kap az orrplasztika műtéti technikájáról, a műtéttel kapcsolatos tudnivalókról, valamint a beavatkozáshoz esetlegesen szükséges leletekről.

Orrplasztika lényege a porcos és a csontos váz átalakítása, ideális formájának kialakítása. A beavatkozást a legtöbb esetben, az orr belsejében végezzük, így látható heg nem marad. Természetesen vannak olyan esetek, amikor szükséges a külső metszés, azonban ezek a hegek szépen gyógyulnak és szinte alig láthatóak. A beavatkozás során nem csak az esztétikai eredmény a fontos, hanem orrlégzés tökéletesítése is, ezért bizonyos esetekben javító műtéttel egészítjük ki a kezelést.

Beavatkozás menete

Az orrplasztika beavatkozást általában altatásban végezzük, ugyan a műtéti fájdalom jól tolerálható, mivel azonban főként a csontos korrekció kellemetlen és viszonylag hosszú ideig tartó beavatkozás, így ennek elkerülése érdekében ez a bevált módszer. A műtét után orrjárati tamponokat és külső gipszrögzítést alkalmazunk. Az előbbit a műtétet követő két napban, az utóbbit pedig 10 nap után távolítjuk el.

Műtét utáni teendők

A műtét utáni időszakban, szem körüli duzzanatra véraláfutásra számíthatunk, ami mintegy 2 hét alatt felszívódik. Mivel az orr csontos részének gyógyulása öt hétig tart, ezért fokozottan kell ügyelni különösen alváskor, sportoláskor, hogy ne érje nagyobb ütés. Az orrhát bőrérzése és a duzzanatok elmúltával végleges eredmény hat hónap múlva áll be.

A gyógyulási időszakban ajánlatos napszemüveg viselése. Mivel a szem érzékenyebb lehet a napfényre, illetve szemkörüli véraláfutás elfedése érdekében.

Árak

Orrplasztika számítógépes tervezéssel 750.000 Ft-tól
Orrplasztika + orrsövény műtét / számítógépes tervezéssel 900.000 Ft-tól
Orrcsúcs emelés bioszállal 100.000 Ft
Konzultáció 20.000 Ft
Műtét utáni kontroll 6 hónapon belül INGYENES
Kontroll 6 hónapon túl 15.000 Ft

Szeretettel várja Önt a debreceni Borostyán Medical Center magánrendelése!
Bejelentkezéshez előzetes regisztráció szükséges!
Bejelentkezés: +3620/339 9861

Jelentkezzen

Kérem, bizonyítsa, hogy nem robot. Válassza ki a csészét.

Visszahívjuk!