Pigmentfolt,
májfolt eltávolítása

pigmentfolt eltávolítás Debrecen

Q kapcsolt lézerrel

A pigmentált elváltozások lézeres kezelése során a jóindulatú pigmentált elváltozások gyorsan, egyszerűen és hatékonyan távolíthatóak el Ilyen elváltozások például a szeplők, öregségi foltok (napfoltok), anyajegyek, májfoltok, melasma (barna folt az arcon).

Kezelés előtti teendők:
 • Bőrgyógyász szakvéleménye szükséges
 • Semmilyen előkezelést nem igényel a beavatkozás
 • 24 órával a kezelés előtt ne használjanak krémet, alapozót
 • tiszta száraz, fertőtlenített bőr kezelhető
Kezelés menete:
 • A kijelölt területek célzott Q kapcsolt lézerrel és KTP lézerrel történő kezelése pontról pontra, egymást lefedve max. 20%-ban történik.
 • Az első sorozat után, nedves sóoldatos törlést követően, egyénre szabva szükséges lehet további 2-3 sorozat alkalmazására.
 • A kezelés végén fontos a gyulladáscsökkentő krém használata
pigmentfolt kezelés Debrecen
lézeres pigmentfolt eltávolítás árak
Kezelési idő:

10-30 perc területtől függően.

Lézerbesugárzás hatására a bőrfelszín vöröses, piros lesz esetenként és egyéni érzékenységtől függően pörkösödés, varasodás kialakulhat a kezelést követő 2-4 napban. Égésre jellemző tüneteket tapasztalhat a páciens, melyek gyógyulási ideje 1-2 hét!

A bőrfelszínen kialakult pörk idő előtti leszedése, feláztatása depigmentálódást okozhat, fontos a fényvédelem!

Kezelés utáni tünetek, javallatok:

A kezelést követően a kezelt pigmentfoltok optikailag sötétebbnek tűnnek, de ez csak a lézerkezelés eredményeként jelentkező tünetek:

 • előfordulhat ödéma és kisebb bevérzés, hólyagosodás is
 • esetenként mélységtől függően, antibiotikumos krém használata pár napig, de elegendő gyulladáscsökkentő krém használata is
 • jegelés megengedett
 • fényvédő használata kötelező 4-5 hétig

A kezelés végeztével kontrollra való visszahívást követően (3 hét) további 2-3 alkalom is szükséges lehet. Ez függ a kezelt területtől, a foltok kialakulásának idejétől. (Minél régebben alakult ki a folt, annál nehezebb a felszívódása, emiatt több kezelés lehet szükséges).

Árak

Teljes arc 50.000 Ft
Egy arcfél 25.000 Ft
Homlok 20.000 Ft
Dekoltázs 30.000 Ft
Kézfejek 10.000 Ft / kézfej
Impulzusonként 1.500 Ft
Teljes arc kombinált kezelése Q-kapcsolt lézerrel és CO2 hámlasztással / Pigmentek kezelése festéklézerrel, illetve a bőrfelszín hámlasztása CO2 lézerrel 50.000 Ft
Bérlet 3 alkalmas kezelés egy időben történő megvásárlása esetén az esetlegesen szükséges 4. kezelés összegéből 40% kedvezményt biztosítunk!
(A bérlet csak az első kezelést követően történő megvásárlás esetén érvényesíthető, felhasználható a vásárlástól számított 1 éven belül, harmadik személyre át nem ruházható*, vissza nem váltható!)
* kizárólag egészségügyi okokból ruházható át

Minden egyes kezelés tartalmazza a konzultáció díját. Amennyiben a kezelések valamelyikét igénybe veszi, a konzultáció során fizetett összeg (20.000 Ft) levonásra kerül!

Áraink Forintban és alkalmanként értendőek.

Szeretettel várja Önt a debreceni Borostyán Medical Center magánrendelése!
Bejelentkezéshez előzetes regisztráció szükséges!
Bejelentkezés: +3620/339 9861

Jelentkezzen

Kérem, bizonyítsa, hogy nem robot. Válassza ki a csillagot.

Visszahívjuk!