Plasztikai
Sebészet

plasztikai sebészeti centrum Debrecen

Bizalom

Debrecenben, a Borostyán Medical Center Magánklinika plasztikai sebészei az esztétikai műtétek és kezelések széles tárházát kínálják. Orvosaink a Magyar Plasztikai Sebészeti Társaság tagjai. Az esztétikai- és helyreállító sebészeti gyakorlat mellett tapasztalt sebész és fül-orr-gégész szakorvosok.

magán plasztikai sebészet Debrecen

Szolgáltatásaink

Kérjük, válasszon igényei szerint az alábbi plasztikai szolgáltatásaink közül, és olvasson róla bővebben.

A beavatkozásokat Dr. Tóth András és Dr. Marjas László plasztikai sebészek végzik, csúcstechnológiával felszerelt orvosi központban a régi Dohánygyár területén, a 2-es épületben. Ambuláns és egynapos szépészeti beavatkozások után a luxus környezet tökéletes pihenést, gyógyulást biztosít. A rendszeres magyar és nemzetközi kongresszusok során szerzett tapasztalatokkal folyamatosan fejlesztjük az ellátást. A legmodernebb eszközökkel, technikával finom, apró kezeléseket, de akár komoly átalakító műtéteket is biztonsággal végezzük. Pácienseink elvárásainak, igényeinek megfelelően a legideálisabb „személyre szabott” plasztikai sebészeti kezelést ajánljuk.

Plasztika

Az általános esztétikai kezelések nem igényelnek érzéstelenítést, ezek a beavatkozások azonnal a konzultáció során elvégezhetőek. Ilyen nem sebészi eljárások pl.: töltőanyagok alkalmazása, kollagén indukciós szálak behúzása, botox, lunch-time surgery.

Ambuláns, általában helyi érzéstelenítésben végzett műtétek pl.: mini plasztika (fül, orr, nyak, has), kisebb zsírszívást követően csupán egy pár órás megfigyelést követően a páciens nyugodtan távozhat.

mini plasztikai sebészet Debrecen
plasztikai műtet Debrecen

Műtétek

Az altatásban végzett plasztikai sebészeti beavatkozások közül előfordulhatnak olyan műtétek, melyek során a páciens 1-2 napos megfigyelést igényelhet. Ebben az esetben a Borostyán Medical Center lehetőséget kínál arra is, hogy az előkészítés, tervezés, utókezelés is kényelmes luxus környezetben valósulhasson meg.

Jelentkezzen

Kérem, bizonyítsa, hogy nem robot. Válassza ki a szívet.

Visszahívjuk!