Szájfeltöltés

Szájfeltöltés Debrecen

Szájfeltöltés

Napjainkban kétféle szájfeltöltési módszer létezik. Az egyik a „hagyományos” hialuronsavas feltöltések csoportját képezik. Ebben az eljárásban többféle hatóanyag létezik az esztétikai iparban. Vannak, amelyek hosszabb idő elteltével szívódnak fel, illetve vannak a lágyabb, hígabb kivitelezésűek. Ezeknek a speciális hialuronsavaknak a felszívódási ideje 3-8 hónap lehet. Természetesen a felhasznált anyagok tartósságuknak megfelelően különböző árkategóriákat képeznek.
A másik csoportba tartoznak a tartós ajakimplantátumok. A Permalip-et az Amerikai Egyesült Államokban fejlesztették ki, mely a térfogatából nem veszítő szilikonból áll. A szájfeltöltést nemcsak esztétikai célokból lehet elvégezni, hanem korrekciós kezeléseknél is (pl. veleszületett aránytalan ajkak).

Hialuronsavas
szájfeltöltés

Kezelés előtt:

A konzultáció során a páciens igényeit szem előtt tartva megtervezzük az ajakdúsítást és az igénynek megfelelően választjuk ki a feltöltőanyagot.
Beavatkozás során:
Az adott területet fertőtlenítjük, illetve érzéstelenítjük. Ez történhet a nyálkahártya felől, illetve az ajkak kontúrvonalától is. Ezt követően egy pár perc múlva a hialuronsavat egy fecskendő segítségével az ajakpír és a bőr határán vezeti be a plasztikai sebész az ajakpír területe alá. A beavatkozás 20-30 percet vehet igénybe.

Kezelés után:

Bőrpír, duzzanat előfordulhat, ami eltarthat 4-6 napig is. Szolárium és ajak tetoválása 1 hónapig nem javasolt. Az ajkak teltsége azonnal eredménnyel jár, sőt az ajkak körüli ráncok is kisimulnak.
Az ajakfeltöltés tartós, általában 3-8 hónapig tart.

hyaluronsavas ajakfeltöltéshyaluronsavas szájfeltöltés
permalip ajakimplantátum

ajakimplantátummal

A Permalip-et az Amerikai Egyesült Államokban fejlesztették ki, mely a térfogatából nem veszítő szilikonból áll. Ez egy puha, tömör, rugalmas, nem porózus, különböző formájú implantátum család. A Permalip szilikon implantátum beültetés után ténylegesen tartós eredmény várható évekig!

előtt

A konzultáció során megtervezésre kerülnek az ajkak mérete és formája, valamint a páciens tájékoztatást kap a műtéti beavatkozásról, illetve a lehetséges mellékhatásokról.
Javasolt a műtét előtt 1 héttel és azt követően 2 héttel a dohányzást mellőzni! Véralvadásgátló szedését szüneteltetni kell, valamint mindennemű étrendkiegészítő, vitamin szedését, illetve rúzsok, ajakápolók, tartós alapozók használatát fel kell függeszteni a műtét előtt 2 héttel!
Antibiotikum szedése kötelező a műtét előtti napon és azt követő négy napban!
Mindennemű ajak fertőzés és herpesz kizáró ok!

menete

A beavatkozás helyi érzéstelenítésben történik, 30-45 percet vesz igénybe. Az arc és az ajkak fertőtlenítését követően az érzéstelenítő beadása következik. Pár perc elteltével az ajkak két oldalán, a szájzugokban apró pici bemetszéseket végzünk egy speciális eszköz segítségével a nyálkahártya alatt. A szájzugi sebeket pár milliméteres öltésekkel zárjuk. A varratok eltávolítása a beavatkozást követő második héten történik.

után

Fontos az antibiotikum tartós szedése, pihenés, jegelés javasolt. A műtét után az ajkakon és környékén bevérzések előfordulhatnak, illetve a duzzanat és fájdalom megmaradhat akár 5-10 napig is. Teljes gyógyulás 2-3 hónap elteltével alakul ki.
Egy hétig tilos a rágózás, nehéz fizikai igénybevétel (sportolás), dohányzás! Javasolt az ajkak nedvesítése (vazelin, ajakír), pépes ételek fogyasztása, antibiotikumos krém használata a szájzug sebeknél.
Második héttől az ajkak speciális masszírozása és szájtorna szükséges.

mellékhatások

  • duzzanat
  • bevérzések
  • fertőzések
  • idegentest érzése
  • asszimetria
  • fájdalom
  • elszíneződés
  • szájmozgások változása

Árak

Szájfeltöltés hialuronsavval 80.000 Ft-tól
Permalip ajak implantátum 180.000 Ft/db
Permalip ajak implantátum alsó és felső 320.000 Ft

Szeretettel várja Önt a debreceni Borostyán Medical Center magánrendelése!
Bejelentkezéshez előzetes regisztráció szükséges!
Bejelentkezés: +3620/339 9861

Jelentkezzen

Kérem, bizonyítsa, hogy nem robot. Válassza ki a csészét.

Visszahívjuk!