Szemhéj­plasztika

Szemhéjplasztika Debrecen

Beavatkozások

Az évek előrehaladtával a szemrés szűkül, az arc, a szem fáradtabbnak látszik, ennek oka hogy, a szem alatt táskák alakulnak ki, és nem csak az alsó szemhéj, hanem a felső is megereszkedik. Ezek nem csak esztétikai problémák, hiszen a látást is beszűkíthetik, korlátozhatják, ezért megfelelő választás lehet a szemhéjplasztika.

felső szemhéjplasztika Debrecen

Felső szemhéjplasztikai beavatkozás

A szemhéj bőre alá egyenletesen, az adott területre helyi érzéstelenítőt fecskendezünk, ezáltal a szemhéj kisimul így lehetővé válik a bőr- és zsírfelesleg eltávolítása, a belső szemzugból kifelé futó metszésvonalak mentén. Hajszálvékony fonallal zárjuk le a műtéti területet.

Alsó szemhéjplasztikai beavatkozás

Alsó szempillasor alatti, 2-3 milliméterre elhelyezkedő félköríves területre szintén helyi érzéstelenítőt juttatunk be, alsó szemhéj esetében is. Ebben az esetben a felesleget úgy távolítjuk el, hogy a metszésvonal mentén a bőrt leválasztjuk az alatta lévő szövetről és zsírról. Itt is hajszálvékony fonallal zárjuk le a műtéti területet.

alsó szemhéjplasztika árak

Együtt, vagy külön-külön?

A szemhéjplasztikai beavatkozásokat akár együtt, akár külön is elvégeztetheti. Természetesen amennyiben Ön szeretné egy alkalommal, egy ülésben elvégeztetni a két beavatkozást, mi minden hátteret maximálisan biztosítunk hozzá. A döntés lehetősége minden esetben Pácienseink kezében van!

Beavatkozás után

Egyéntől függően duzzanat illetve a bevérzések, elszíneződések alakulhatnak ki a szemhéj körül. A beavatkozást követően ezek 1-3 héten belül eltűnnek. A műtét utáni pár napban feszülés érezhető a kialakult duzzanat miatt a szemkörnyék jegelésével ez orvosolható. Érdemes sötétített szemüveget illetve szemcseppet használni az esetleges kellemetlenségek miatt.

Árak

Felső szemhéj plasztika 250.000 Ft
Alsó szemhéj plasztika 320.000 Ft
Alsó szemhéj plasztika + Cantopexia 370.000 Ft
Alsó és felső szemhéjplasztika + Cantopexia 370.000 Ft
Alsó és felső szemhéjplasztika+Cantopexia+ Közép arcemelés 600.000 Ft
Konzultáció 20.000 Ft
Műtét utáni kontroll 6 hónapon belül INGYENES
Kontroll 6 hónapon túl 15.000 Ft

Szeretettel várja Önt a debreceni Borostyán Medical Center magánrendelése!
Bejelentkezéshez előzetes regisztráció szükséges!
Bejelentkezés: +3620/339 9861

Jelentkezzen

Kérem, bizonyítsa, hogy nem robot. Válassza ki a szívet.

Visszahívjuk!