Tetoválás
eltávolítása

lézeres tetoválás eltávolítás Debrecen

Hosszú ideig csak plasztikai sebészeti beavatkozással lehetett a tetoválásoktól megszabadulni, mely során az orvosok gyakran műtéti hegeket hagytak hátra. Hála a legmodernebb lézertechnikai berendezések alkalmazásának, ma már a bőrgyógyászok is képesek bármilyen színű tetoválás hegmentes eltávolítására.

A tetováló szakember előre megrajzolt, vagy sablonnal elkészített mintákat a bőr legmélyebb rétegeibe juttatja be tetováló gép segítségével. Ezek a pigmentek nagy szemcséjűek, melyeket a mély rétegekben szervezetünk védekezésében nagy szerepet játszó falósejtjeink nem képesek megtámadni, eltávolítani. A tetoválás tehát – ha az idő múlásával valamit halványodik is – életünk végéig megmarad.

Lézeres kezelés Debrecen

Alma Q lézer

Csak a lézersugár képes beavatkozni, hiszen elnyelődik a festékszemcsében és apró darabokra “robbantja” azokat. Az eljárás során a kisebb méretű festékszemcséket már be tudják kebelezni a falósejtek, melyek segítségével a festék lassan kiürül a szervezetből.

Tetoválások heg nélküli eltávolítása!

A tetoválások eltüntetésére leginkább alkalmas berendezés az ALMA Q-kapcsolt Nd:YAG és KTP lézerkészülék. A berendezés nagyon rövid fényimpulzusokat ad le, melyek energiája olyan gyorsan melegíti fel a festékszemcséket, hogy azok szinte anélkül esnek szét apró darabokra, hogy a környező szöveteket túlságosan felmelegítené vagy roncsolná azokat, ezáltal elkerülhető a hegképződés is.
A tetoválás eltávolítása több lépésben, több kezelés alkalmával lehetséges. A lézersugár először a felszíni festékrétegen tudja kifejteni hatását, majd a sorozatos kezelések során az alsóbb rétegek pigmentjeit is eléri, eltávolítja.

A beavatkozásokat addig szükséges ismételni, míg a festék teljesen el nem tűnik a bőrből. A kezeléssorozat alatt a tetoválás egyre világosabbá válik, majd fokozatosan eltűnik.
A lézerkezeléseket általában 5-6 hetente ismételjük, csak akkor folytatva a sorozatot, amikor az előző alkalom miatt fellépő bőrreakció, esetleges hámlás már befejeződött. A tetoválás végleges eltüntetéséhez átlagosan 4-8 kezelés indokolt, színes tetoválások esetén több is lehet. A kezelések száma függ a festék minőségétől, a bőr alá juttatott mennyiségétől és a bevitel mélységétől.

Árak

Kisebb méretű (2cmx2cm-10x10cm-ig) 15.000Ft – 25.000Ft
Nagyobb méretű (10x10cm-10x20cm) 25.000Ft – 40.000Ft

Minden egyes kezelés tartalmazza a konzultáció díját. Amennyiben a kezelések valamelyikét igénybe veszi, a konzultáció során fizetett összeg (20.000 Ft) levonásra kerül!

Áraink Forintban és alkalmanként értendőek.

Szeretettel várja Önt a debreceni Borostyán Medical Center magánrendelése!
Bejelentkezéshez előzetes regisztráció szükséges!
Bejelentkezés: +3620/339 9861

Jelentkezzen

Kérem, bizonyítsa, hogy nem robot. Válassza ki a zászlót.

Visszahívjuk!