Zsírleszívás

zsírleszívás Debrecen

Zsírleszívás

Zsírleszívással a testkontúr formálását, a nem kívánt zsírfelesleg eltávolítását tudjuk elvégezni. Fontos, hogy ez nem alkalmas a testsúly csökkentésére, tehát nem váltja ki a fogyókúrát. A leggyakrabban előforduló problémás területek has, derék és a comb. Bár a sport és a táplálkozás sokat segíthet esztétikailag alakunkon, mégis van amikor szakértői segítségre van szükségünk a felesleg eltávolítására.

zsírleszívás ár

Kinek ajánljuk?

Azoknak a hölgyeknek és uraknak, akik az eddigi próbálkozások után sem találtak megoldást egy-egy testtájon intenzíven megmaradó zsírpárna eltávolítására. Legyen az a nyak, has, derék, végtagok, fenék, bármely területekről lehetséges a zsírleszívás.

Hogyan történik?

A beavatkozást altatásban végezzük, mely során egy apró bőrmetszést ejtünk az adott műtéti területen és egy speciális oldattal töltjük fel azt. Ezt követően a bőr alá juttatjuk a speciális kanült és ezen keresztül szívjuk le a nemkívánatos zsírt. A beavatkozás során a zsírsejtek száma jelentősen csökken, tehát a kezelt területen kevesebb zsír rakódik le testsúlygyarapodás során.

Zsírleszívás után

A beavatkozás után a páciensnek egy éjszakát a klinikán kell töltenie, megfigyelés alatt. A zsírleszívás után minimum 4-5 hétig kompressziós ruhát kell viselnie. A műtét után varratszedésre egy hét múlva kerül sor. A műtött területen érzékenység, duzzanat, véraláfutás előfordulhat, de ezek két héten belül felszívódnak.

Lézeres zsírleszívás

A Lipo Life 3G a legmodernebb, minimálisan invazív, lézeres technológián alapuló zsírleszívás. A beavatkozás során a 1470 nm-es hullámhosszú lézer kezeli a zsírszövetet és ezzel egyidőben egy speciális kanül kivonja a zsírszövetet, amely egy steril tartályba kerül. A zsír eltávolítása könnyebb, gyorsabb és kímélőbb a szervezet számára. Ez egy forradalmian új technológia, amelynek segítségével a zsírleszívás és a zsírfeltöltés akár azonnal elvégezhető egyszerre egyetlen eszköz segítségével.

lézeres zsírleszívás Debrecen

Mely területeken alkalmazható?

A lézeres zsírleszívást általában a has, és a combok tájékán végezzük el, amelyet akár azonnal vissza is tudunk tölteni a test bizonyos területeire. Az eltávolított zsír alkalmazható a mell, a fenék vagy az arc kontúrjainak növelésére. A zsírleszívás biztonságosan történhet 2-3 területről, például a hasából és fenekéből is.

Hogyan?

A lézer a bőr mély rétegeit magas, biztonságos hőmérsékletre melegíti, ami serkenti a kollagénszálak intenzív termelését. A Lipo Life kezelés javítja a bőr rugalmasságát és feszesebbé teszi. Ez különösen fontos azoknál az embereknél, akiknél a bőr enyhén megnyúlt és számottevően veszített rugalmaságából pl. Szülés után vagy a gyors fogyás után.
Az eljárást helyi érzéstelenítésben végezzük, indokolt esetben altatásban.

Kezelés után

A teljes felépülés körülbelül 2 hétig tart. Közvetlenül az eljárás után ajánlott legalább egy hónapig éjjel-nappal különleges kompressziós ruhát viselni. Ez a speciális kiegészítő támogatja a sebgyógyulást és a bőrregenerálódását is. A varratok általában egy hét után kerülnek eltávolításra, 10 nap elteltével már áztathatjuk a műtéti területet akár egy medencében is. A pontos műtét utáni teendőket plasztikai sebészünk személyre szabottan írja elő.

Árak

Lézeres zsírleszívás 390.000 Ft / testtájtól
Zsírleszívás 300.000 Ft / testtájtól
Altatás kérésre 100.000 Ft
Konzultáció 20.000 Ft
Műtét utáni kontroll 6 hónapon belül INGYENES
Kontroll 6 hónapon túl 15.000 Ft

A fent látható zsírleszívás árak Debrecenben található magánklinikánkon folytatott konzultációt követően, személyre szabottan lesznek véglegesítve.
Szeretettel várja Önt a Borostyán Medical Center magánrendelése!
Bejelentkezéshez előzetes regisztráció szükséges!
Bejelentkezés: +3620/339 9861

Jelentkezzen

Kérem, bizonyítsa, hogy nem robot. Válassza ki a csillagot.

Visszahívjuk!