Bőrhámlasztás

hámlasztás Debrecen

A hagyományos kezelésekhez (dermabrázió, kémiai hámlasztás) képest a lézeres bőrhámlasztás egyedi jellemzői pontosabb és precízebb kezelést tesznek lehetővé.

Light Peeling bőrhámlasztás

A LightPeeling bőrhámlasztás jó választásnak bizonyul, ha a páciens minimális gyógyulási időt kér.
Egy lightpeeling kezelésnek bőrfrissítő hatása van, ez egy bőrfelszíni hámlasztás. Ennek a bőrhámlasztó kezelésnek az egyetlen mellékhatása lehet az egy napig tartó enyhe pirosság, amely egyénenként módosulhat. A kezelés fájdalommentes, gyógyulási idő minimális 2-3 nap.

Kezelés időtartama:

20-30 perc

Javallatok:
  • bőrfrissítésre
  • felszíni ránckezelésre
  • bőrmegújításra
  • felületi egyenetlenségek kezelésére

Az Alma CO2 lézer sokoldalúságának köszönhetően akár a mikrodermabrázióhoz hasonló minimális ablatív (mélyhámlasztó-vérző) kezelés is végezhető, ugyanakkor nagyobb hő alkalmazásával bőrfeszesítést eredményező kollagénreakciót is kiválthat, ebben az esetben a bőrpirosság 1-2 napig is eltarthat.
A bőrhámlasztás során az arcon egy alkalommal szabad áthaladni, esetenként kétszer.
A helyes kezelési beállítás mellett a bőr fehér színűvé válik a kezelés alatt, mely távozáskor csak egy enyhe bőrpírt eredményez.
A kezelés 1 hónap után ismételhető újra.
A bőrhámlasztó kezelések számának növelésével egyre simább és hajszálráncoktól mentesebb bőrt kaphat a páciens.
Kezelések előtt 24 órával ne használjon a páciens semmilyen arckrémet. A kezelést követően pedig fényvédő használata kötelező 2-3 hétig minimum.

Medium peeling bőrhámlasztás

A LightPeeling-nél intenzívebb hámlasztási módszer. A MediumPeeling beállítás sokkal hangsúlyosabb klinikai hatást eredményez, hosszabb gyógyulási idővel. Enyhe pirosság várható a kezelés után, majd ha ez eltűnik, a bőrnek bronzos megjelenése lesz. A bőr a kezelést követően 2-5 nappal kezd hámlani. „Las Vegas hámlasztás”-nak is nevezik.

Kezelés időtartama:

30-40 perc
A kezelés 5-6 hét után ismételhető újra. A bőrhámlasztó kezelések számának növelésével egyre simább és egyenletesebb bőrt kaphat a páciens, mely hajszálráncoktól, pigment foltoktól, hegektől mentes lesz.
Kezelések előtt 24 órával ne használjon a páciens semmilyen arckrémet. A kezelést követően pedig fényvédő használata kötelező 2-3 hétig minimum.

Javallatok:
  • bőrfrissítésre
  • felszíni ránckezelésre
  • bőrmegújításra
  • felületi egyenetlenségek kezelésére
  • hegek kezelése
  • pigmentfoltok halványítása

Deep peeling

Mélyhámlasztás-Ránctalanítás

A hagyományos kezelésekhez (dermabrázió, kémiai hámlasztás) képest a lézeres hámlasztás egyedi jellemzői pontosabb és precízebb kezelést tesznek lehetővé. Az Alma CO₂ Pixel lézer sokoldalúságának köszönhetően akár a mikrodermabrázióhoz hasonló minimális ablatív (mélyhámlasztó-vérző) kezelés is végezhető, ugyanakkor nagyobb hő alkalmazásával bőrfeszesítést eredményező kollagénreakciót is kiválthat, mely egy komplex bőrfiatalító eljárás alapját adja.
A kezelés során a felső elhalt hámréteget teljesen lehámlasztjuk, ezáltal eltávolítjuk az öregedés okozta ráncos bőrfelületet. A bejuttatott hő hatására, pedig elindítjuk az új sejtosztódást, illetve a kollagén és elasztin rostok újratermelődését.

A beavatkozást követő 2-3 hétben az új sejtek kialakulnak és 1-2 hónap elteltével megújulnak a bőr rétegei, mely során egy új, telt, kisimult, energikus bőrfelszínt kapunk. A kezelést követően fontos a hatóanyag bevitel, mivel az új sejtek anyagfelvevő képessége nő.
A beavatkozást követően 2-3 nap elteltével egy barnás, érdes felület alakul ki, mely általában az 5-7 napon magától lehámlik. Ezt követően egy hétig a bőrfelszín rózsaszínes árnyalatú, melynek tejes regenerációja 3-4 hét.
Fontos az UV védelem ez idő alatt, mert egy friss bőrfelület alakul ki, ami rendkívül érzékenyen reagál a napsugárzás káros hatásaira.

Árak

Light peeling 50.000 Ft
Medium peeling 70.000 Ft
Deep peeling 90.000 Ft

Minden egyes kezelés tartalmazza a konzultáció díját. Amennyiben a kezelések valamelyikét igénybe veszi, a konzultáció során fizetett összeg (20.000 Ft) levonásra kerül!

Áraink Forintban és alkalmanként értendőek.

Szeretettel várja Önt a debreceni Borostyán Medical Center magánrendelése!
Bejelentkezéshez előzetes regisztráció szükséges!
Bejelentkezés: +3620/339 9861

Jelentkezzen

Kérem, bizonyítsa, hogy nem robot. Válassza ki a csillagot.

Visszahívjuk!