Bőrhibák eltüntetése

aknés hegek lézeres kezelése Debrecen

CO2 Pixel lézerrel

Az akné hegek lézeres kezelése során precíz és kíméletes módon az CO2 lézerfény újrastrukturálja a bőr felszínét a felsőbb, mikronban mérhető hámréteg mélységig, ahol a hő hatására elpárologtatja az érintett sejtsorokat, ezáltal stimulálva a fokozott kollagén termelést.

Kezelés előtti teendők:

A bőrt 24 órával a kezelés előtt ne kenjük be semmilyen krémmel, alapozóval. A kezelés előtt alaposan meg kell tisztítani a bőrt, és szükséges bőrfertőtlenítő alkalmazása is.

Kezelés menete:

Az CO2 lézer mikronos mélységig hatol be a bőrbe és hozzájárul az új bőrminőség kialakulásához. A kémiai hámlasztásokkal és a dermabrázióval ellentétben, a lézerrel történő bőr újrastrukturálás pontos beállításokkal, célzottan végezhető el. A kezelési módok könnyen beállíthatóak. A lézersugár kíméletesen, hő hatására elpárologtatja az akné heges bőrfelületet, feltárva az alsóbb sértetlen réteget.
A hegkezelés szurkáló, égető érzéssel jár, esetenként érzéstelenítő krém használata javasolt.

Hegkezelési idő:
  • Függ a kezelt terület nagyságától
  • 10-40 perc is lehet
Kezelés utáni teendők:

Az akné lézeres kezelése a legkevésbé invazív eljárásnak minősül és a betegek számára is legkíméletesebb módszer. A beavatkozás nem igényel gyógyszeres utókezelést, és a teljes gyógyulás napokon belül tapasztalható. Távozáskor bőrpirosság jellemző, a kezelés erősségétől függően ez eltarthat 1-5 óra hosszát is, erősebb kezelések esetében akár 24 órát is.
Erős hegkezelés után a bőrpírt követően 2-6 napig pörkösödés, esetenként felszíni varasodás is előfordulhat. Ezeket a külső tényezőket hámképző, gyulladáscsökkentő krémmel, zselével utókezelhetjük. Alapozó használata 24 óra elteltével engedélyezett.
A hegkezelés utáni pár napban pörk alakul ki a bőrfelszínen, ennek idő előtti leszedése, feláztatása depigmentálódást okozhat! Fényvédő krém használata 2-4 hétig javasolt.
A hegkezelés eredményességéhez az eljárást ismételhetjük 1-4 alkalommal, 4-6 hetente.

Árak

Akné 20.000 – 55.000 Ft
Akné teljes arc kombinált kezelése 80.000 Ft
Stria 20.000 Ft / tenyérnyi terület

Minden egyes kezelés tartalmazza a konzultáció díját. Amennyiben a kezelések valamelyikét igénybe veszi, a konzultáció során fizetett összeg (20.000 Ft) levonásra kerül!

Áraink Forintban és alkalmanként értendőek.

Szeretettel várja Önt a debreceni Borostyán Medical Center magánrendelése!
Bejelentkezéshez előzetes regisztráció szükséges!
Bejelentkezés: +3620/339 9861

Jelentkezzen

Kérem, bizonyítsa, hogy nem robot. Válassza ki a fát.

Visszahívjuk!