Intim

Intim plasztikai sebészet Árak

Kisajak Plasztika

előtt

Konzultáció során felmérjük az esetleges problémát, illetve megtervezzük a beavatkozás menetét. Páciensünk választhat a vágásos műtéti, vagy a lézeres eljárások közül. A kisajkak eltúlzott mérete elsődlegesen esztétikai hiba, komoly frusztrációt okozhat. A kisajak műtéti úton megkisebbíthető.

menete

Helyi érzéstelenítésben végezzük a beavatkozást, mely során apró pici tűszúrásokat ejtünk az adott területen, ezt követően pár perccel később megkezdjük a műtétet. A kisajakból a felesleges részeket kisebb metszésekkel eltávolítjuk, ezzel kialakítva a végleges kívánt ideális formát, méretet. Elsődlegesen felszívódó varratokat használunk, mert ezzel megkíméljük önt egy későbbi varratszedéssel járó kellemetlenségtől. A teljes beavatkozás maximum 1 órát vesz igénybe.

után

Minimális kellemetlen érzés jellemző és kevésbé a fájdalom. Varratszedés nincs, csupán 8-10 nap elteltével a külső varratok csomóit távolítjuk el. Duzzanat, váladékozás, asszimetria közvetlenül a műtét után jelentkezhet, de ez csak átmeneti jellegű, a teljes gyógyulás és eredmény 3 hónap múlva alakul ki.

Intimplasztika nagyajkak

Nagyajkak saját zsírral való feltöltése

Lehetőség van a testfelületen kisebb-nagyobb besüppedések, hiányok, atrófiák valamint ráncok saját zsírral való feltöltésére.
Előnyei: Nem testidegen anyag, hanem a páciens saját zsírszövete kerül áthelyezésre. Először a kiválasztott területről leszívjuk a zsírt, majd a szeparálást követően történik a beinjektálás. Nem orvosi töltő anyag, melyeket általában 6-8-12 hónap múlva újra ismételni kell, hanem jellemzően a saját zsír 50-70% fixen beépül az adott területre és nem szívódik fel.
Hátránya: Az átültetett zsírszövetről soha nem lehet tudni előre mennyi fog megmaradni és mennyi tűnik el. Egy második alkalommal pótolhatjuk az elvesztett zsírt. Általában 8 hét elteltével lehet megállapítani, hogy mi a végleges megmaradt zsírmennyiség.

Péniszvastagítás

A pénisz térfogata, saját zsírral való feltöltéssel igen nagymértékben, akár 1-1,5 cm-el is megnövelhető. A műtét során először zsírt szívunk le a pácienssel egyeztetett területről, majd ezt követően kerül a saját zsír beinjekciózással a pénisz bőre alá. Egy alkalom során átlagosan 25-50 köbcentiméter mennyiségű zsírt tud feltölteni a plasztika sebész. Éppen ezért előfordulhat, hogy 2-3 alkalom is szükséges a kívánt méret eléréséhez. Fontos tudni, hogy az első töltés mindig alacsonyabb térfogat növekedést okoz, mert viszonylag nagyobb mennyiségben szívódik fel. A zsír felszívódását nem lehet előre meghatározni, általában 50-70% épül be, emiatt mindenképpen szükséges egy korrekciós kezelés 8-10 héttel később, a kívánt eredmény eléréséhez.
A férfi intimplasztika műtét után enyhe fájdalom, ödéma, bevérzés jelentkezhet, illetve előfordulhat az operált terület fokozott érzékenysége. Ezek a tünetek hagyományos fájdalomcsillapító tabletta szedésével kezelhetők, és pár napon belül teljesen elmúlnak.

Péniszvastagítás Debrecen

Árak

Kisajak plasztika 390.000 Ft
Nagyajak plasztika saját zsírral való feltöltéssel 390.000 Ft
Pénisz vastagítás saját zsírral 450.000 Ft
Idegen test eltávolítása és adott terület rekonstrukciója 600.000 Ft
Altatás 100.000 Ft
Konzultáció 20.000 Ft
Műtét utáni kontroll 6 hónapon belül INGYENES
Kontroll 6 hónapon túl 15.000 Ft

Szeretettel várja Önt a debreceni Borostyán Medical Center magánrendelése!
Bejelentkezéshez előzetes regisztráció szükséges!
Bejelentkezés: +3620/339 9861

Jelentkezzen

Kérem, bizonyítsa, hogy nem robot. Válassza ki a repülőt.

Visszahívjuk!