Rejuvenáció
5 rétegben

lézeres bőrfiatalítás Debrecen

Rejuvenáció

A kötőszövetben található fibroblasztok csökkenő aktivitása és a papillárisdermiszben található kollagénrostok feszességének és vastagságának csökkenése: a bőröregedés legfőbb okai. A kezelés a Q kapcsolt Nd:YAG lézer Pixel fényének a hemoglobinban történő elnyelődésén alapszik, melynek során a bőr mélyebb rétegeiben található kiserek részleges koagulációja történik, hő hatására a kollagén elasztin rostok újraképződnek.
Végeredmény: Simább bőr, kisebb pórusok és a bőr feszességének, tónusának és textúrájának javulása. A kezeléshez nem szükséges érzéstelenítés, esetleges bőrhűtés viszont javasolt a kezelés előtt/után.

Kiknek javasoljuk?

Azoknak, akik bőrfrissítésre, felszíni ránckezelésre, bőrmegújításra vágynak.

Kezelés előtti teendők:

24 órával előtte semmilyen krém, vagy alapozó használata nem javasolt.

Kezelési idő:

Függ a kezelt terület méretétől, ez lehet 20-60 perc.

Kezelés után:
  • Bőrpirosság jellemző a kezelt területeken, előfordulhat ödéma és apró pici tűhegynyi bevérzések is, melyek 3-5 nap elteltével felszívódnak.
  • 3-6 alkalmas kezelés javasolt a kívánt eredmény eléréséhez 2-3 hetente.
  • Kontroll ajánlott 1 hét múlva. Az utókezelések pozitív növekedési fázisban tartják a kollagént, fokozva ezzel a végeredményt. Ezt fontos megbeszélni a pácienssel.
  • A ráncok az első kezelést követő 1-2 hónapban fokozatosan kezdenek eltűnni, amikor a természetes fiatalodás kezdetét veszi.

Árak

Rejuvenáció 5 mélységben 50.000 Ft
Bérlet 3 alkalmas kezelés egy időben történő megvásárlása esetén az esetlegesen szükséges 4. kezelés összegéből 40% kedvezményt biztosítunk!
(A bérlet csak az első kezelést követően történő megvásárlás esetén érvényesíthető, felhasználható a vásárlástól számított 1 éven belül, harmadik személyre át nem ruházható*, vissza nem váltható!)
* kizárólag egészségügyi okokból ruházható át

Minden egyes kezelés tartalmazza a konzultáció díját. Amennyiben a kezelések valamelyikét igénybe veszi, a konzultáció során fizetett összeg (20.000 Ft) levonásra kerül!

Áraink Forintban és alkalmanként értendőek.

Szeretettel várja Önt a debreceni Borostyán Medical Center magánrendelése!
Bejelentkezéshez előzetes regisztráció szükséges!
Bejelentkezés: +3620/339 9861

Jelentkezzen

Kérem, bizonyítsa, hogy nem robot. Válassza ki a fát.

Visszahívjuk!